Onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen en inclusief 21% BTW

About us

Sinds de start in 2006 is Plezierexpresse spelverhuur langzamerhand prettig uit de hand gelopen.

Na de start met Oudhollandse spellen volgden al vlug springkussens en allerhande spellen op diverse vlakken. Inmiddels kunnen we zeggen dat we een compleet feest kunnen verzorgen, zolang u zelf het natje en het droogje voor uw rekening neemt. (En ook daar kunnen wij u in ondersteunen).

Meer en meer zijn we niet alleen uw leverancier voor de spellen die uw evenement net even iets extra's geven, maar denken we ook graag mee om alles met succes te laten verlopen. Desgewenst kunnen wij ondersteuning bieden bij de organisatie.

Of het nu een springkussen is, een casino avond, een competatieve zeskamp of oergezellig met de Oudhollandse spellen.... En eigenlijk nog teveel om op te noemen. Want ook voor uw partytent, statafels, bbq, biertap, ranjakoe, Sarah, Abraham, geboorteaankondigingen enz. enz. kunt u bij ons terecht.

Prijzen op deze site zijn inclusief 21% BTW op afhaalbasis. Mocht u iets zoeken dat niet vermeld staat, stuur een bericht (info@plezierexpresse.nl), wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

Een plezierige groet,

Annet Begeman en Mario Siebring